Prajitura cu brinza - ARMONA.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/3 margarina
  • zahar
  • sucul de la portocala
  • sucul de la 2 lamii
  • Stafide
  • brinza de vaci
  • Smintina
  • 5 oua,
  • praf de copt,
  • vanilie.

Mod de preparare

Baza prajiturii se face din aluat fraged:

1/3 margarina+ 2linguri de zahar+sucul de la o portocala+1 galbenus de ou+un pahar de faina+1 pachet praf de copt.

Se unge cu ulei forma si asez coca cu lingura cu atentie caci este moale.

Se da la cuptor 15 min.

Umplutura:

brinza de vaci sau 9% + smintina+5 galbenusuri de ou, 1 zahar vanilat+ zeama +coaja de la 1 lamiie,+ 7 linguri de zahar+ stafide se amesteca apoi se baga la cuptor.

Se coace dar nu se scoate imediat pentru a nu se lasa.

Deasupra se toarna :5 albusuri de ou + sucul de la ½ lamiie+5 linguri de zahar batute spuma tare, se toarna cu bagare de seama, se da la cuptor pina ce se face maro deschis.

Nu se scoate calda din cuptor, se lasa la racit pe loc.

Este cea mai gustoasa prajitura cu brinza garantat!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise