PRAJITURA CU CASCAVAL

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 4-5 prajituri mici
  • 2 oua
  • 3 linguri de faina
  • 3 linguri de lapte
  • o lingurita de maioneza
  • un virf de lingurita de bicarbonat
  • otet
  • cascaval
  • sare, piper

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma, se adauga un galbenus,laptele, maioneza, faina si bicarbonatul stins, sare si piper. Se amesteca bine aluatul si se pune la copt . Eu am ales niste forme pentru aluat, se poate face si in tava si apoi se taie bucati. Peste bucatile de prajitura se presara cascaval si se da un pic la cuptor pina se topeste.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise