prajitura cu ciocolata si zmeura

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 90 g faina
  • 15g cacao amara
  • 120 g unt
  • 80 g zahar
  • 120 g ciocolata amara
  • 100 ml cafea
  • 1 ou
  • 200 g zmeura
  • 80 ml apa

Mod de preparare

Mod de preparare:

Untul, cafeaua, 80 ml apa si zaharul se pun la incalzit. Se ia de pe foc, se pune ciocolata rasa si se amesteca pana se topeste.Cand compozitia s-a racit se adauga faina, cacao, un praf de sare si se amesteca bine. La urma, oul batut lejer.

Intr-o tava in care am pus hartie de copt punem jumatate din compozitie, zmeura si turnam apoi cealalta jumatate de compozitie. Coacem in cuptorul preincalzit, 50 minute la 180 grade.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise