blat alb:bati 4 albusuri cu4 lg de zahar,si zaharul vanilat ca la cheg +4 lg de ulei+un praf de copt stins in zeama de lamaie+4 lg de faina, amestecand cu lingura de lemn incet de jos in sus. Asezi in tava unsa si tapetata cu faina o hartie alba, torni compozitia si o dai la cuptor. La fel procedezi si cu celalalt blat numai ca in loc de 4 lg de faina pui 3 lg+1 lg de cacao.
CREMA:PREPARI BUDINCA DUPA INSTRUCTIUNILE DE PE PLIC SI O DAI LA RECE.separat freci margarina pana se albeste.adaugi budinca rece,coaja de lamaie si zeama.
CUM ANSAMBLEZI:peste blatul alb intinzi crema,apoi asezi blatul maro si deasupra pui frisca si razi ciocolata. Prajitura se tine la rece pana a doua zi.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise