Prajitura cu crema de zahar ars

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru o singura portie:
  • Foile: 2 galbenusuri, 10 linguri de lapte, 1 lingurita bicarbonat stins, 10 linguri de ulei, 10 linguri de zahar, faina cat ia
  • Crema: 500 ml lapte, 9 linguri de zahar, 3 linguri de faina, unt cat o nuca

Mod de preparare

Pentru foi:

Se serveste a doua zi dupa ce s-a inmuiat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise