Prajitura cu foi Lica

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g unt
  • 2 cutii lapte condensat
  • 300 g miez de nuca macinata sau nuca de cocos

Mod de preparare

Untul se bate spuma si se incorporeaza treptat, cite o lingura,laptele condensat caramelizat (are o consistenta foarte groasa si o culoare maronie).

Se adauga si nuca.

Se ung cu crema foile de napolitana, suprapunindu-le, in 4-5 straturi. Partea de deasupra nu se unge.

Se pune o greutate peste prajitura si se da la rece pentru citeva ore.

Apoi se taie patratele cu un cutit ascutit.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise