Prajitura cu iaurt si dulceata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1L iaurt
  • 1 borcan de dulceata(400g)
  • 10 linguri zahar pudra
  • 2 kiwi taiate cubulete
  • 2 pliculete gelatina
  • piscoturi de sampanie
  • cateva feliute de kiwi si portocala pentru ornat

Mod de preparare

Iaurtul se bate cu cele 10 linguri de zahar timp de un minut,se amesteca cu dulceata,cubuletele de kiwi si gelatina(preparata dupa prospect).

Intr-o forma se pune folie,se pun feliute de kiwi si portocale,se adauga jumatate di compozitie,piscoturi unul langa altul(fara a fi insiropate),se toarna restul de compozitie,iar un rand de piscoturi,se acopera cu folia si se pune la frigider pentru 24 de ore,pentru a se muia piscoturile bine.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise