Prajitura cu marmelada si nuca

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua,
  • 250g zahar,
  • 1 ceasca ulei,
  • 250g faina,
  • coaja de lamaie razuita,
  • 1 plic zahar vanilat

Mod de preparare

Se bat tare albusurile,se adauga cate putin zaharul si se bate tare cu telul.Se adauga pe rand galbenusurile si se bat bine dupa fiecare.Apoi se adauga cate putin uleiul si se bate;se pune zaharul vanilat,coaja de lamaie si faina,adaugata treptat.Se toarna compozitia intr-o tava mare si peste ea se pune un strat de marmelada cu nuca si apoi se coace.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise