Prajitura cu nuca de cocos-REBECCA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -3 oua
  • 3 cani (de cafea) de faina
  • 4 cani de zahar
  • 4 cani de lapte batut
  • 1 zahar vanilinat
  • 1praf de copt
  • esenta de lamaie; 2oo gr smantana de casa
  • 15ogr de unt
  • 200 gr nuca de cocos.

Mod de preparare

Intr-un vas se pun ouale impreuna cu faina, zaharul, laptele batut, zaharul vanilinat, praful de copt si esenta de lamaie care se amesteca cu mixerul 5 min. Se unge o tava cu margarina se pune un pic de pesmet sau faina si apoi se pune compozitia facuta. Se da la cuptor la foc potrivit timp de 3o min. Dupa ce s-a copt se pune smantana impreuna cu untul pe foc pana cand incepe sa fiarba, apoi se ia de pe foc si se pune pe prajitura asa fierbinte iar deasupra se pune nuca de cocos amestecata cu o jumate de cana de zahar (cana de cafea). Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise