Etapa 1: Albusurile impreuna cu zaharul se bat spuma. Se adauga nuca macinata. Aluatul obtinut se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor la foc potrivit aproximativ 30 de minute.
Etapa 2: Se verifica cu scobitoarea daca este facut. Se scoate din cuptor si se rastoarna pe un prosop. Se lasa sa se raceasca.
Etapa 3: Crema : galbenusurile si zaharul se bat pe aburi pana se topeste zaharul. Se amesteca incontinu .Se adauga cacaua si se amesteca bine.
Etapa 4: Se ia de pe foc se adauga untul si se lasa la racit. Cand este rece, se bate bine cu mixerul .
Etapa 5: Blatul racit se taie in bucati egale. Pe fiecare bucata punem crema si ornam cu nuca de cocos.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise