Se pun la fiert apa, zaharul si cacaua. Se lasa sa dea in cateva clocote apoi se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca. Se separa ouale, albusurile se bat spuma iar galbenusurile se pun in siropul rece unul cate unul amestecand continuu. Se adauga nuca, portocala si albusurile spuma. Se amesteca totul foarte bine, se aseaza in tava tapetata cu hartie si se da la cuptor 1h jum. Se incearca din cand in cand cu o scobitoare daca s-a copt. Cand este gata, se rastoarna pe o tava/platou, se indeparteaza hartia si se orneaza cu Finetti si frisca. Pofta buna!!!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise