Prajitura cu oua fierte

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul:250g zahar pudra,250g nuci prajite si macinate,esenta de rom,1 albus batut spuma tare.
  • Crema:150g unt,100g zahar,4 oua fierte tari.

Mod de preparare

Pentru blat se amesteca zaharul pudra cu nucile macinate si esenta de rom si la final cu albusul;aceasta compozitie se intinde pe o bucata de celofan,se uniformizeaza si se pune crema realizata prin amestecarea tuturor ingredientelor pentru crema,mixate bine ca sa iasa o crema spumoasa.Se ruleaza si se da la congelator pentru 2 ore.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise