Prajitura cu piersici

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6oua
  • 200g zahar
  • 250g faina
  • 50ml ulei
  • coaja rasa de lamaie
  • 500g piersici

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare si zahar pana se formeaza creste,se adauga galbenusurile frecate cu ulei ca la maioneza,coaja de lamaie si faina adaugata cate putin amestecand cu o lingura

In tava cu hartie de copt se rastoarna aluatul,felii de piersici deasupra si se lasa la cuptor 30-40min.

Dupa ce s-a racit,se pudreaza cu zahar,se feliaza si se serveste.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise