Prajitura cu visine

Albusurile se separa de galbenusuri, apoi se bat spuma cu zaharul si zaharul vanilat.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 oua
  • 1 cana zahar
  • 10 linguri ulei
  • 15 linguri lapte
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • sare
  • 2 cani faina
  • 20 de visine fara samburi

Mod de preparare

Albusurile se separa de galbenusuri, apoi se bat spuma cu zaharul si zaharul vanilat.

Se freaca galbenusurile cu uleiul ca la maioneza pana devin o crema, apoi se amesteca cu albusurile batute spuma.

Se adauga apoi laptele, sarea si faina amestecata cu praful de copt si se amesteca cu mixerul pana se incorporeaza toata faina.

Se toarna in tava tapetata cu hartie de copt, iar deasupra se pun visinile. Se da la cuptor cca. 20-25 minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise