Galbenusurile se freaca cu zaharul pina isi dubleaza volumul, apoi se adauga treptat uleiul. Se adauga zaharul vanilat si praful de copt apoi laptele si faina cite o lingura, pina se incorporeaza toata.
Albusurile se bat spuma si se adauga la compozitia facuta, amestecind usor.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se pune 1/2 din coca si se da la cuptorul dinainte incalzit, pina prinde o crusta.
Se imprastie visinele peste coca si se adauga si cealalta 1/2 de coca peste visine. Se coace pina devine prajitura aramie deasupra. Se incearca cu scobitoarea daca este coapta.
Dupa ce s-a copt , prajitura se lasa la racit, apoi se taie si se aseaza pe farfurie.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise