Prajitura de branza dulce Cheese Cake

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 40 biscuiti popular
  • 100 g de unt
  • 3 oua
  • 150g de philadelphia
  • 100-150 g de ricotta sau branza de vaci nesarata
  • 250 ml. frisca lichida
  • 160 g de zahar
  • 1 lingura de suc de lamaie
  • 1 plic vanilie
  • 3 linguri rase de faina.

Mod de preparare

Blatul se face din biscuitii pisati marunt si untul amestecat(eu ii pisez la robot si dupa pun cubulete mici de unt). Acesti biscuiti cu untul se pun intr-o tava rotunda ca blat.Se amesteca bine galbenusurile cu zaharul,se adauga ricotta,philadelphia dupa sucul de lamaie cu frisca lichida impreuna,faina si pliculetul de vanilie,se bat bine albusurile pana devin spuna si se toarta peste toata compozitia.Toata compozitia se pune peste biscuiti si se pune la cumptor pentru 50 de min circa la 170 de grade.Cand este gata se stinge cumptorul si se mai lasa inauntru 10 minute.In timpul coacerii nu se deschide cuptorul.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise