Prajitura de post

Timp pregatire
300 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 mere mijlocii
  • 1 cana de zahar
  • 3/4 cana ulei
  • 1 cana nuci macinate
  • 3 cani faina (aerata, nu indesata)
  • scortisoare, vanilie, un praf de sare
  • 3 varfuri de lingurita bicarbonat de sodiu alimentar

Mod de preparare

Radeti merele ca pentru placinta. Adaugati zaharul si nuca si lasati sa stea o ora.

Adaugati apoi uleiul si aromele, iar in final faina amestecata cu bicarbonatul de sodiu.

Omogenizati si turnati in tava unsa.

Se coace o ora la foc mic.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise