Se bat ouale bine dupa care se aduga zaharul se se continua a se amesteca cu mixterul pana se topeste zaharul.Pachetul de unt se topeste in bain-marie si se adauga peste ouale batute.Se adauga faina cu praful de copt si morcovul cu scortisoara. Va rezulta o compozitie ce se aseazaintr-o tava tapetata cu ulei si faina sau hartie de copt.Se introduce in cuptorul incins si se lasa circa 20-25 min.Pentru a vedea daca prajitura delicioasa s-a copt puteti incerca aluatul cu o scobitoare(daca sobitoarea iese cu fragmente ,mai trebuie lasata la copt,daca iese curata prajitura e gata)...Se lasa sa se raceasca si se pudreaza cu zahar pudra.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise