Prajitura delicioasa cu morcov

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 cesti zahar
  • 4 cesti faina
  • 1 praf de copt
  • 1 parf scortisoara
  • 1 pachet unt
  • 300 g de morcov ras

Mod de preparare

Se bat ouale bine dupa care se aduga zaharul se se continua a se amesteca cu mixterul pana se topeste zaharul.Pachetul de unt se topeste in bain-marie si se adauga peste ouale batute.Se adauga faina cu praful de copt si morcovul cu scortisoara. Va rezulta o compozitie ce se aseazaintr-o tava tapetata cu ulei si faina sau hartie de copt.Se introduce in cuptorul incins si se lasa circa 20-25 min.Pentru a vedea daca prajitura delicioasa s-a copt puteti incerca aluatul cu o scobitoare(daca sobitoarea iese cu fragmente ,mai trebuie lasata la copt,daca iese curata prajitura e gata)...Se lasa sa se raceasca si se pudreaza cu zahar pudra.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise