Prajitura Grizulina

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr faina
  • 250 gr zahar
  • 200 gr griz
  • 200 ml ulei
  • 400 ml lapte
  • 1 esenta de vanilie
  • 1 plaf de copt
  • 100 gr de cacaua
  • Pentru glazura
  • 60 ml frisca lichida
  • 100 gr de ciocolata cu lapte
  • 1 banana

Mod de preparare

Faina, zaharul, grizul, cacaua si praful de copt se amesteca bine dupa care se adauga uleiul si laptele putin cite putin si se mixeaza pina devine o pasta fina si la final se adauga esenta de vanilie.0

Se pune la cuptor la 175 de grade timp de 40 de minute dupa care faceti testul cu scobitoarea.

Glazura: se pune pe foc frisca lichida cu ciocolata si se amesteca incontinuu pina devine o pasta mai grosuta, dupa care se da jos de pe foc si se lasa 5 minutele la racit. Bananele se paseaza cu ajutorul unei furculite si se amesteca cu ciocolata.

Acest amestec se pune deasupra prajiturii.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise