Prajitura Lacrimioara

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 g faina
  • 200 g nuci prajite macinate
  • 400 g zahar
  • 200 g unt sau margarina
  • 6 oua
  • 2 linguri cacao
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt

Mod de preparare

200 g zahar se mixeaza bine cu margarina, se adauga cacaoa, nucile si apoi faina amestecata cu praful de copt .Se amesteca bine si apoi se adauga albusurile batute spuma.

Se pune coca intr-o tava tapetata cu hirtie de copt si se coace.

Se face crema din 6 galbenusuri , amestecate 10 minute cu mixerul , cu 200g zahar si zaharul vanilat .

Se pune crema deasupra blatului aproape copt si se da din nou la cuptor , pina face o crusta deasupra.

Cind este gata, racita, deasupra se rade ciocolata sau se pun granule de ciocolata.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise