Freci untul spuma si adaugi pe rind galbenusurile,zaharul, albusurile batute spuma si in final faina.Intr-o tava dreptunghiulara unsa cu unt pui jumatate din compozitie,iar in cealalta jumatate adaugi cacaua,amesteci dupa care o torni in tava.O dai la cuptor la foc potrivit pt 45min.Dupa ce se raceste o tai si o presari cu zahar.
PENTRU O AROMA DEOSEBITA PUTETI SA RADETI COAJA DE LA O PORTOCALA SI SA O ADAUGATI IN ALUAT,IAR DUPA CE S-A FACUT PRAJITURA FACETI CITEVA GAURELE CU FURCULITA SI TURNATI SUCUL DE PORTOCALA.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise