Biscuitii,sfaramati in palme,amestecati foarte bine cu untul topit apoi compozitia pusa intr-o tava de chec cu folie alimentara;se preseaza bine apoi se da tava la frigider pentru 1-2ore;pentru crema,se topeste ciocolata impreuna cu untul la microunde,dupa ce s-a racit se amesteca cu coniacul,smantana si gelatina topita dupa instructiunile de pe plic;se rastoarna peste biscuitii din tava si se da din nou la frigider pana a doua zi;se orneaza cu ciocolata topita la microunde impreuna cu untul si amestecat bine cu lapte;se toarna cicolata peste prajitura apoi,optional se pudreaza cu cacao si se orneaza cu fructe.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise