Prajitura nougat

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr. margarina
  • 150 gr. zahar
  • zahar vanilat
  • sare
  • 3 oua
  • 250 gr. faina
  • 1 pachet praf de copt
  • 3 linguri rom
  • 3 linguri lapte
  • 50 gr. migdale pisate
  • 250 gr. finetti (crema de ciocolata cu nuci)

Mod de preparare

Se bat margarina cu zaharul si zaharul vanilat si se adauga sarea, ouale, praful de copt si faina.

Apoi se adauga laptele, romul si migdalele.

2/3 din coca se pune in forma, iar restul se amesteca cu finetti si apoi se pune in forma.

Se pune in cuptor (175°C, 60 min)

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise