Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici. Ouale impreuna cu zaharul le mixam pana cand zaharul se topeste .

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -3 oua
  • -250 gr zahar
  • -250 gr faina
  • -100 ml ulei
  • -esenta rom
  • -1 praf de copt
  • -300 gr piersici taiate felii de 1 cm grosime
  • -putin unt pentru uns tava

Mod de preparare

Ouale impreuna cu zaharul le mixam pana cand zaharul se topeste .

Adaugam uleiul, praful de copt si faina .

Amestecam pana cand se omogenizeaza bine .

Intr-o tava unsa cu unt turnam compozitia .

Piersicile spalate si lasate sa se usuce le-am taiat in felii de aproximativ 1 cm latime .

Le asezam in tava deasupra aluatului si dam la cuptorul incins la 180 grade. Am folosit o tava de 20x30 cm .

Verificati dupa 20 minute daca este copt blatul .

Lasati sa se raceasca, pudrati cu zahar si serviti.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise