Prajitura rapida din foi de napolitana

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet foi de napolitana
  • 125 gr unt
  • 250 gr zahar pudra
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2 oua
  • 250 gr nuca macinata.

Mod de preparare

Se freaca untul spuma cu zaharul si zaharul vanilat.Se incorporeaza pe rand ouale batute si nuca macinata.Se intinde crema intre foile de napolitana,pe care se preseaza usor.Se da la rece,apoi se taie.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise