Prepelita cu smantana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru 10 portii: 10 sau 5 prepelite
  • 200 g unt
  • 100 g lămaie
  • 50 g faina
  • 50 g mustar
  • piper boabe
  • foi de dafin
  • sare
  • 400 g smantâna
  • 2 galbenusuri.

Mod de preparare

Se curata prepelitele si se taie jumatati, in lungime; se sareaza putin si se pun intr-un vas cu unt pentru înabusire. In timpul inabusirii se agita usor cratita sau se intorc cu furculita pina ce devin rumene pe toata suprafata. Se adauga faina desfacuta cu apa rece, piperul boabe, foile de dafin si zeama de lamiie; se stinge cu un pahar de supa sau apa calduta si se continua inabusirea. La sfirsit se adauga smîntîna amestecata cu mustar si cu galbenusul, continuindu-se inabusirea citeva minute. Cind sînt gata se scot, se pun in vasul de servire si se strecoara sosul format deasupra (se paseaza).

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise