Prepelita marinata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 prepelite
  • 150 gr ulei
  • 2 cepe
  • 1 capatana usturoi
  • 150 otet
  • 2 frunze dafin
  • piper si sare dupa gust

Mod de preparare

Se prajeste usturoiul pisat in ulei. Adaugam prepelitele taiate in sferturi. Se lasa la prajit 5 minute, apoi adaugam ceapa taiata cuburi mici, foile de dafin si piperul. Lasam la prajit la foc mic inca 15 minute, apoi adaugam otetul si sarea.

Se lasa pe foc inca 10-15 minute si se servesc calde sau reci.

Optional se poate adauga patrunjel.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise