Prepelita marinata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 prepelite
  • 150 gr ulei
  • 2 cepe
  • 1 capatana usturoi
  • 150 otet
  • 2 frunze dafin
  • piper si sare dupa gust

Mod de preparare

Se prajeste usturoiul pisat in ulei. Adaugam prepelitele taiate in sferturi. Se lasa la prajit 5 minute, apoi adaugam ceapa taiata cuburi mici, foile de dafin si piperul. Lasam la prajit la foc mic inca 15 minute, apoi adaugam otetul si sarea.

Se lasa pe foc inca 10-15 minute si se servesc calde sau reci.

Optional se poate adauga patrunjel.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise