Proaspăt şi vitaminat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 g de căpsuni
  • - 2 avocado
  • - 2 lămâi
  • - 1 salată
  • - 1 lingură de ulei de nuci
  • - 1 lingură de ulei de floarea-soarelui
  • - 100 g de zmeură
  • - 1 bucheţel de tarhon
  • - sare, piper

Mod de preparare

Tăiaţi sferturi căpşunii şi avocado în feliuţe şi stropiţi cu sucul de la o lămâie.

Preparaţi vinegreta : puneţi sarea în bol si amestecati cu sucul de la a doua lămâie. Piperatţ, adăugaţi uleiul şi zmeura mixată si trecută prin sită să nu rămână sâmburi.

Aranjaţi fructele pe un strat de frunze de salată.

Decoraţi cu tarhon tăiat fin şi asezonaţi cu vinegreta.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise