Pudra de rosii

Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.

Ingrediente

  • rosii
  • sau
  • resturile ramase de la separator

Mod de preparare

Reteta de pudra de rosii este una simpla si usor de preparat. Merita facuta daca aveti rosii de gradina si preparati bulion sau suc de rosii.

Este minunata, da aroma si culoare preparatelor de orice fel. Se poate face si din rosii uscate, dar si din resturile (coji si semite) ramase.

Eu o fac din cojile ramase de la bulion sau suc de rosii, trecute prin separator de 3 ori. Astfel raman uscate si pudra mea de rosii este gata in maxim 3 zile.

Asadar, am intins pe o tava acoperita cu hartie de copt cojile de rosii si am acoperit-o cu un prosopel subtire de bucatarie. Am lasat tava timp de doua zile in soare, pana s-au uscat complet.

Le-am macinat apoi fin in rasnita de cafea si am obtinut pudra de rosii. Simplu, nu-i asa? Spor la treaba!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise