pui a la Alexandra

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 felii de piept de pui
  • 8 felii de sunca sau bacon afumat
  • 8 felii de branza topita
  • 50g unt
  • 300g ciuperci proaspete
  • un paharel de vin

Mod de preparare

Ciupercile se calesc in 30g de unt si se sting cu vinul, apoi se adauga sare si piper dupa gust. Separat se prajesc feliile de pui in restul de unt, se asaza pe un platou una langa alta, iar peste ele se pun feliile de bacon, iar apoi cele de branza topita. Peste ele se asaza ciupercile cu sos, care trebuie sa fie fierbinti.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise