Pui Albese

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Piept de pui
  • ceapa
  • bacon
  • ciuperci
  • smantana vegetala
  • vin alb
  • patrunjel

Mod de preparare

Taiem pieptul de pui cubulete si il punem la prajit intr-o tigaie.Intre timp taiem ceapa julien,baconul fasiute nu prea subtiri.Cand puiul incepe sa prinda un pic de culoare adaugam ceapa baconul si ciupercile,lasam un pic sa se calaeasca si adaugam un stop de vin alb demidulce si smantana,binenteles sare si putin piper.Asezam in farfurie si presaram putin patrunjel tocat.

pofta buna

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise