Pui Albese

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Piept de pui
  • ceapa
  • bacon
  • ciuperci
  • smantana vegetala
  • vin alb
  • patrunjel

Mod de preparare

Taiem pieptul de pui cubulete si il punem la prajit intr-o tigaie.Intre timp taiem ceapa julien,baconul fasiute nu prea subtiri.Cand puiul incepe sa prinda un pic de culoare adaugam ceapa baconul si ciupercile,lasam un pic sa se calaeasca si adaugam un stop de vin alb demidulce si smantana,binenteles sare si putin piper.Asezam in farfurie si presaram putin patrunjel tocat.

pofta buna

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise