Pui bhuna

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pui ,curatat de piele si taiat bucati
  • 2 cepe medii tocate
  • 2 lingurite usturoi dat pe razatoare
  • 2 lingurite sare
  • 1 lingurita boia iute de ardei
  • 1 lingurita pudra de coriandru uscat
  • 1/2 lingurita turmeric
  • 1/2 cana apa
  • 2-3 rosii tocate fin
  • 1 lingurita ghimbir dat pe razatoare( cam 2 cm de radacina)
  • 1/2 cana ulei
  • 1 lingurita garam masala
  • 2 linguri coriandru verde tocat
  • 2 ardei verzi iuti( sau dupa gust)

Mod de preparare

Se spala bine puiul si se taie in 8-10 bucati.

Intr-o cratita punem puiul,ceapa,usturoiul,boiaua iute,coriandrul uscat,turmericul si apa.

Se lasa sa fiarba pe foc mediu pana ce carnea este fiarta pe jumatate,cam 10-15 minute.

Se adauga rosiile si ghimbirul ,se amesteca mereu pana ce rosiile sunt moi ,cam 5 minute iar carnea este rumenita.

Se adauga uleiul si se mai gateste 5-8 minute amestecand mereu.

Se mai poate adauga un pic de apa pentru a nu se lipi de cratita.

Este gata cand uleiul incepe sa se separe.Se adauga garam masala,ardeii iuti taiati feliute si coriandrul verde tocat.

Se serveste.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise