pui chinezesc

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3morcovi
  • 1telina mica
  • 6ardei colorati(grasi)
  • sos soia
  • sare
  • piper
  • 300g piept pui

Mod de preparare

Morcovul si telina se taie bastonase,ardeii se taie julien.

Carnea se spala se lasa la scurs apoi se taie fasii si se pune la prajit in ulei cand sa rumenit se pun legumele,sare piper se lasa sa se moaie legumele apoi se pune sosul de soia mai lasam 5-7 minute,servim cu orez fiert ca garnitura daca ne place.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise