Pui chinezesc

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 pulpe de pui,
  • 6 aripioare,
  • 2 bucati piept de pui,
  • o sticluta sos de soia,
  • 1/4 radacina de ghimbir,
  • 6 catei de usturoi

Mod de preparare

Se prepara sosul, pentru care radacina de ghimbir se curata de coaja si se taie cat mai mic. La fel se procedeaza si cu usturoiul, care apoi se amesteca in sosul de soia.

Carnea se frige pe gratarul incins si cand se scoate, se acopera cu soia. Se lasa 10 minute inainte de a fi consumat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise