Pui crocant

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • 2 lamai
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Puiul se spala si se transeaza in parti mici.Se spala din nou si se usuca.Se aseaza intr un vas incapator peste care se aduga sucul de la lamai,piper,sare,se amesteca si se lasa sa se odihneasca 2 3 ore acoperit.

Se scot bucatile de pui din sucul respectiv,se usuca si se trec prin,faina,ou batut,apoi prin pesmet,se scutura se ingredientele in exces si se prajesc in mult ulei pana devin aurii.

Se scot pe un servetel pentru a absorbi uleiul in exces si se serveste cald cu o salata de cruditati.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise