Pui cu ardei ,morcov şi ghimbir

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 fileuri piept de pui
  • 1 ardei mare roşu
  • 1 morcov
  • ghimbir ras
  • sare,piper,boia
  • câţiva căţei de usturoi
  • ulei de măsline

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie fâşii,se sărează,se piperează,se amestecă cu 2 căţei de usturoi tocaţi şi puţin ulei de măsline şi se lasă la frigider 1 oră sau chiar peste noapte.

Ardeiul se taie fâşii lunguieţe,morcovul se rade.

Se încinge tigaia,se adaugă apoi uleiul în care se călesc uşor(2 min.) morcovul ras şi apoi ardeiul.Se adaugă pieptul de pui,se rade ghimbirul şi se lasă la foc mediu amestecând din când în când.

Se pune puţină apă şi usturoiul tocat.Se lasă să fiarbă cca.15 min.,până carnea este bine făcută.

L-am servit alături de piure de cartofi şi salată de sfeclă roşie.Merge repede şi este un deliciu.

Am pregătit şi orez cu legume pentru amatori,aşa că...este pe alese.

Bon appetit!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise