Pui cu cartofi in vas roman

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pui mic (1kg)
  • 1 Kg de cartofi
  • 2 căpăţâni de usturoi
  • condimente pentru pui, boia, sare, piper
  • ulei

Mod de preparare

Înainte de a începe, se scufundă vasul roman pentru 20 de minute în apă rece.

Cartofii se curaţă şi se taie cubuleţe. Se spală puiul.

Peste cartofii tăiaţi şi spălaţi se adaugă 2-3 linguri de ulei, boia, sare, piper şi se amestecă. Cartofii se aşează în vasul roman astfel încât să rămână loc pentru pui. Puiul se unge şi el cu 2-3 linguri de ulei şi se condimentează. Se aşează puiul pe patul de cartofi şi se adaugă mult usturoi tăiat jumătăţi. Se acoperă vasul roman şi se dă la cuptor pentru 1 oră. După o oră, se îndepărtează capacul şi se lasă puiul la rumenit 10-15 minute.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise