Pui cu cartofi la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pui
  • 1/2 kg de cartofi
  • 3 cepe
  • bulion
  • sare
  • piper
  • delikat
  • ulei
  • 3 catei de usturoi .

Mod de preparare

Se spala puiul si se portioneaza; separat intr-o cratita se pune ceapa taiata marunt impreuna cu uleiul si piperul, se caleste putin se pune capacul si se inabusa, dupa care se adauga puiul portionat, se mai pune putin capacul, se inabusa si se adauga o cana de apa. Cand puiul este aproape fiert se pun catofii taiati in patru si usturoiul taiat marunt, se da la cuptor, se mai adauga 2 cani de apa. Cand este aproape gata se adauga delikat, sare si bulionul. Se mai lasa circa 10 -15 minute la cuptor pina se rumeneste. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise