Pui cu cartofi la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pui
  • 1/2 kg de cartofi
  • 3 cepe
  • bulion
  • sare
  • piper
  • delikat
  • ulei
  • 3 catei de usturoi .

Mod de preparare

Se spala puiul si se portioneaza; separat intr-o cratita se pune ceapa taiata marunt impreuna cu uleiul si piperul, se caleste putin se pune capacul si se inabusa, dupa care se adauga puiul portionat, se mai pune putin capacul, se inabusa si se adauga o cana de apa. Cand puiul este aproape fiert se pun catofii taiati in patru si usturoiul taiat marunt, se da la cuptor, se mai adauga 2 cani de apa. Cand este aproape gata se adauga delikat, sare si bulionul. Se mai lasa circa 10 -15 minute la cuptor pina se rumeneste. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise