pui cu cartofi si mar.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 15 g unt
  • 40 grame ceapa maruntita
  • 110 g piept de pui maruntit
  • 300 g cartof ( poate fi si cartof dulce) curatat si maruntit
  • jumatate de mar curatat si maruntit
  • 200 g supa de pui.

Mod de preparare

Se incalzeste untul intr-o cratita, se adauga ceapa si se soteaza pentru 2-3 minute. Se adauga puiul si se soteaza pana isi schimba culoarea( se albeste).Se pun cartofii, marul si supa de pui.

Se acopera si se lasa la fiert 15-20 min. Dupa ce au fiert se mixeaza pana la consistenta dorita.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise