Pui cu cartofi si sos la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piet de pui,
  • 2 pulpe,
  • 4 cartofi de marime medie,
  • condimente pentru pui: foi de dafin ceapa si ustusoi si 1 lingura bulion si unt

Mod de preparare

Se caleste ceapa, dupa ce s-a calit, se adauga cartofii peste ceapa se calesc cateva minute la foc iute si scot din tigaie ceapa si cartofi se pun in tava de yena, peste cartofi se adauga carnea condimentata se pune untul, se pune 250ml apa si se baga la cuptor dupa 30 min se adauga usturoiul si 1 ling de bulion se lasa inca 20 de min fara capac.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise