Pui cu cartofi si sos la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piet de pui,
  • 2 pulpe,
  • 4 cartofi de marime medie,
  • condimente pentru pui: foi de dafin ceapa si ustusoi si 1 lingura bulion si unt

Mod de preparare

Se caleste ceapa, dupa ce s-a calit, se adauga cartofii peste ceapa se calesc cateva minute la foc iute si scot din tigaie ceapa si cartofi se pun in tava de yena, peste cartofi se adauga carnea condimentata se pune untul, se pune 250ml apa si se baga la cuptor dupa 30 min se adauga usturoiul si 1 ling de bulion se lasa inca 20 de min fara capac.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise