Pui cu ciuperci de padure

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 piepti de pui mai mari
  • 150gr bacon afumat
  • 3 linguri cu bulion
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 lingurita de tarhon uscat
  • 400gr ciuperci de padure
  • 250ml supa de pui
  • o ceapa medie
  • o lingura cu faina
  • 5 linguri cu ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie in bucatele micute,se condimenteaza cu sare si piper si se rumeneste in 5 linguri cu ulei.Se scoate si se pastreaza deoparte.In aceeasi tigaie se calesc ceapa si usturoiul tocate marunt,pana devine transparenta ceapa.Se adauga baconul taiat suvite subtiri,si se rumeneste usor.Se adauga lingura de faina,se amesteca bine si se incorporeaza bulionul.Se caleste totul 2,3 minute si se adauga puiul,ciupercile taiate in bucatele nu foarte mici,tarhonul uscat si supa de pui.Se lasa pe foc mic,cca 15-20min.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise