Pui cu lamaie

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept pui
  • lamaie
  • ceapa verde(praz)
  • ulei de floarea soarelui
  • amidon
  • supa de pui
  • zeama de lamaie
  • vin de orez
  • zahar
  • sare

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie feliute, se da prin amidon si se prajeste in ulei incins (3-4minute), se adauga ceapa si se scoate totul intr-o sita. Separat se face sosul din supa de pui, zeama de lamaie, putin zahar (doar cat sa scadem din aciditate), sare, vin de orez, cand fierbe se leaga cu putin amidon (diluat cu apa), se adauga continutul sitei, se mai lasa pe foc 2-3 minute, se pun bucatele de pulpa de lamaie, se monteaza pe farfurie ornat cu jumatati de feliute de lamaie si praz taiat cat mai fin.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise