Pui cu legume la cuptor

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pui de tara
  • rosii cherry
  • morcov
  • dovlecel si vanata
  • 1 ceapa mare
  • 4-5 linguri de bulion
  • 50 ml ulei
  • marar verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Mai intai punem carnea de pui sa dea intr-un clocot. Apoi curatam ceapa si o taiem marunt. O punem la calit in uleiul incins impreuna cu carnea de pui si o lasam 10-12 minute.

Punem apoi totul intr-o tava, adaugam si rosiile, morcovul taiat rondele, dovlecelul taiat cubulete si vanata taiata rondele, 1 cana de apa si bulionul, sare si piper dupa gust si dam la cuptor pentru 50-60 de minute sau pana cand carnea este fiarta.

La final adaugam mararul tocat marunt

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise