Pui cu legume si pere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 punga magica Knorr pentru pui cu ierburi aromate;
  • 1ardei capia rosu;
  • 1 morcov;
  • 1 ardei gras verde;
  • 1 para;
  • 1/2 tulpina praz tanar;
  • 4-5 masline negre mari;
  • 4 pulpite pui (superioare);
  • 1 pahar vin alb;
  • 1 ramurica de rozmarin;
  • 1/2 dovlecel;
  • 2 oua de prepelita;
  • 2 rosii cherry;
  • piper;
  • ulei;
  • apa.

Mod de preparare

Se spala bine pulpitele, se freaza cu ulei si se pun in punga magica cu condimente. Se toaca legumele si para bastonase lungi, rosiile chery in sferturi, se adauga in punga alaturi de pulpe impreuna cu maslinele si ramurica de rozmarin. Se leaga punga la gura si se introduce intr-o tava in cuptorul incins. Lasam un timp fara sa umblam la punga, apoi deschidem punga sa se rumeneasca friptura si turnam paharul de vin alb. Se va forma un sos delicios. Cand e gata (friptura s-a rumenit si legumele sunt moi) se serveste pe o farfurie cu 2 oua de prepelita ochiuri si 2 -3 felii de para. Mai rasniti un praf de piper proaspat deasupra si gata.

Pofta mare!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise