Pui cu mere la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • pulpe de pui intregi
  • mere
  • zahar
  • sare
  • piper
  • boia
  • ulei
  • vin alb

Mod de preparare

Se spala si se parlesc bine pulpele de pui si se aseaza intr-o tava. Intr-un castron mai mic se pune ulei (o lingura pt fiecare pulpa), se adauga sarea, piperul, boiaua si se amesteca bine. Cu o pensula se unge fiecare pulpa in parte pe amandoua partile.

Se iau merele, se spala, se taie pe din patru (cate unul pt fiecare pulpa) si se aseaza in tava printre pulpe. Peste ele se presara putin zahar si se baga la cuptor la 170 grade timp de o ora! Dupa o ora se scoate tava din cuptor, se stropesc pulpele si merele cu vin alb, dupa care se baga din nou la cuptor 20 min la 200 grade!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise