Pui cu mere la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • pulpe de pui intregi
  • mere
  • zahar
  • sare
  • piper
  • boia
  • ulei
  • vin alb

Mod de preparare

Se spala si se parlesc bine pulpele de pui si se aseaza intr-o tava. Intr-un castron mai mic se pune ulei (o lingura pt fiecare pulpa), se adauga sarea, piperul, boiaua si se amesteca bine. Cu o pensula se unge fiecare pulpa in parte pe amandoua partile.

Se iau merele, se spala, se taie pe din patru (cate unul pt fiecare pulpa) si se aseaza in tava printre pulpe. Peste ele se presara putin zahar si se baga la cuptor la 170 grade timp de o ora! Dupa o ora se scoate tava din cuptor, se stropesc pulpele si merele cu vin alb, dupa care se baga din nou la cuptor 20 min la 200 grade!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise