Pui cu pastai si cartof dulce

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pulpa pui(dezosata) 150 g, cartof dulce 150 g , ciuperci 50 g ,fasole pastai 45 g , 1 ou, 1 lingura amidon, 25 g praz, 5 g ghimbir,500 g ulei(pentru prajit).
  • SOS:
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingura sake sau vin alb
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 linguri consome maggi
  • 1 lingura otet
  • 1 lingurita amidon
  • sare si piper

Mod de preparare

Cartofii se taie cam de 2 cm si se prajesc in uleiul incins la 170 gradeC pentru 2-3 min(se scoate pe un servet de hartie).Dupa ce s-au scos cartofii, se adauga in acelasi ulei incins ciupercile si fasolea pastai tot pentru 2-3 min.Intre timp se pregateste sosul cu ingredientele de mai sus. Carnea de pui se taie bucati potrivite apoi se da prin amidon si oul batut.Intr-o tigaie se adauga putin ulei si se prajeste puiul pe ambele parti.Dupa ce s-a prajit bine carnea de pui se adauga legumele care au fost prajite in ulei,prazul si ghimbirul,iar la sfarsit sosul.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise