Pui cu polenta graten

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1piept de pui,
  • 100g cascaval,
  • 2 linguri pesmet,
  • 100g branza de burduf,
  • 1ceasca ulei de masline,
  • malai pentru mamaliga (polenta),
  • 1punga mix de legume,
  • 2 linguri mustar cu boabe.

Mod de preparare

Se pregateste o mamaliga mai tare deca o facem de obicei si se lasa la racit; dupa racire, se taie felii mai groase de un deget, din aceste felii se decupeaza rondele, pe aceste rondele se pune 1 felie de cascaval, deasupra pesmet, deasupra 1lingura de branza de burduf, ulei de masline si se da la cuptor in tava cu hartie,pana se topesc branzeturile; intre timp, pieptul taiat julien sau dupa preferinta, se prajeste, se scoate iar in uleiul ramas se calesc legumele 2-3min; la servire, pe farfurie, se pune carnea, legumele puse intr-o forma rotunda, alaturi mamaliga si peste tot turnat sos de mustar (mustar frecat cu ulei de masline).

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise