Pui cu rabarbar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg pulpe de pui,
  • 400gr rabarbar rosu,
  • 2 catei usturoi,
  • 4 linguri ulei de masline extra virgin,
  • 4 linguri de zahar,
  • 1 lingurita sare,
  • 1/2 pahar de vin alb,
  • sare, piper, dupa gust.

Mod de preparare

Incalzim ulei si prajim putin usturoiul,adaugam puiul si lasam sa se rumeneasca din ambele parti. Odata ce puiul e rumenit,stingem coptura cu vin, si lasam pana la evaporarea lui, adaugam rabarbar, zahar, sare si piper dupa gust si continuam coptura la foc mijlociu timp de 30 de minute invartind din cand in cand pana rabarbar devine ca si o crema. E foarte bun si rece servit a doua zi.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise