Pui cu rozmarin si suc de portocale

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g bucati de pui fara os si piele
  • 1 lingurita boia dulce de ardei
  • 1 lingurita de piper macinat
  • 1 pahar de suc de portocale
  • 1 lingurita de rozmarin
  • 1 lingurita de cimbru
  • 1 lingurita de maghiran

Mod de preparare

Incingeti cuptorul.

Puneti puiul intr-un vas de Jena sau ceramica smaltuita prevazut cu capac.

Presarati boia si piper.

Amestecati restul ingredientelor intr-un vas si turnati peste carnea de pui.

Acoperiti cu capacul si coaceti timp de o ora la foc potrivit.

Garnituri:

- mix de legume (de preferat o varianta care include muguri de bambus) tras la tigaie in putin ulei de masline

sau:

- orez rosu tailandez fiert impreuna cu cateva bucatele de ghimbir si usturoi (se inlatura cand se scurg de apa).

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise