Pui cu sos(Chicken Handi)

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg piept de pui taiat cuburi
  • 1 lingurita boia iute
  • 1 lingurita turmeric
  • 1 lingurita chimen pudra
  • 1 lingurita coriandru uscat macinat
  • 1 lingurita piper alb
  • sare dupa gust
  • 1 lingurita cocos uscat
  • 1 lingurita pasta de ghimbir(2 cm radacina de ghimbir data pe razatoare)
  • 1 lingurita pasta de usturoi(3 catei de usturoi dati pe razatoare)
  • jumatate de cana de smantana
  • 150 ml ulei
  • 1 conserva de rosii cuburi
  • 250 g iaurt
  • 50 g unt
  • 1/2 cub de pui(optional)

Mod de preparare

Se incalzeste uleiul intr-o cratita.Cand este incins se adauga pasta de ghimbir si usturoi,cubul de pui,puiul si se prajeste bine pentru 3-4 minute.Se adauga rosiile,iaurtul si smantana,se amesteca mereu.Se gateste pana ce se evapora toata apa.Se adauga celelalte ingrediente si se mai lasa pe foc 5 minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise